TENTANG KAMI

Guangzhou RELIN ELECTLRONICS Co., Ltd. Mangrupakeun produsén profésional husus dina produk panggung cahaya tina pindah lampu sirah, lampu beam, LED runtuyan lampu panggung jeung saterusna. Urang ngajual produk sakuliah dunya kalayan kualitasna alus sarta harga nguntungkeun.
Parusahaan urang enjoys reputasi tinggi duanana di pasar domestik jeung luar negeri pikeun kelir pikaresepeun maranéhanana, bentukna caang, téhnologi anjog, kualitas luhur, kinerja ajeg tur alus jasa jualan urang. The commitments kualitas produk jeung layanan ti parusahaan urang salawasna minuhan sarat tina standar internasional.
ngalanggan
WhatsApp Online Chat!